Sniglane lika spirane!

Typisk meg. «skal berre ein tur i drivhuset» … So finn eg ei handfull sniglar, utan handskar eller bøtte…

Må berre ta dei da, elles et dei jo opp dei spede spirane! I dag var det berre grå åkersniglar. Men når dei brune dukkar opp, bør eg hugse hanske… Eg har nemmelig fylt nøven med brunsniglar før…. Kan skrubbe så mykje ein vil, den brune gøgga går IKKJE vekk, berre eser ut!

På badet spira det voldsomt!

Bladbeter:

Gulrot over her 🙂

Kålplanter 🐛 🙂

Som nokre kanskje ser, er spirane laaange… Det betyr ein ting: for varmt. Kunne vore lite lys, men trur dei er bra nok 🙂 Men dei varmar og dei lysa, og jamvel om varmekablane er av, vert det varmt nok til tomatplantene i same rommet. Berre dumt at det er aaaaalt for varmt for kål! Men håper det går! God tid til å så på ny enda 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s